Al eeuwen lang van grote betekenis

Kristallen en Edelstenen

zijn bijzondere en prachtige stenen die gevormd zijn diep in de aarde uit mineralen, licht, water en zouten in vulkanisch gesteente, het magma wat langzaam afkoelt. Kristallen hebben prachtige kleuren en helderheid, en nemen je mee naar de schoonheid en zuiverheid van de aarde. Zo wonderlijk en mooi toch, dat kristallen zo puur en van nature gevormd worden… in de lagen van de aarde!?

Alles is energie… en heeft verbinding met elkaar…

Ons lichaam bevat elementen, eigenschappen en trillingen die de kristallen/edelstenen ook in zich hebben.  Kristallen en Edelstenen, brengen je lichaam en geest weer in harmonie en geven je blijheid, energie, stevigheid en kracht!  Hierdoor wordt ook je immuunsysteem extra versterkt.

Door het vasthouden of dragen van een kristal gaat je lichaam de trilling van de kristal voor een deel overnemen, waardoor het je lichaam kan helpen in balans te komen.

Kristallen en Edelstenen zijn al eeuwen lang van grote betekenis door hun uitstraling, kracht, spirituele, beschermende en helende kwaliteiten, die weer een weerspiegeling zijn voor de mens.
(de Egyptenaren, Grieken en Romeinen bijvoorbeeld…  Zij droegen of gebruikten Edelstenen om zich te beschermen, of hun vitaliteit en gezondheid te verbeteren.)

Je kent wellicht de paarse Amethist en de heldere Bergkristal?
Ook veel kinderen hebben interesse in kristallen en dragen graag een knuffelsteen bij zich.

Ervaringen

“Ondersteuning…  Ik vind het gebruik van mineralen een waardevolle ondersteuning in het dagelijks leven.

Als ik de mineralen vasthoud, geven ze mij vertrouwen dat het werkt, en voel ik mij er blijer en sterker door.”

“De prachtige schittering,  kracht en stevigheid die van de heldere kristallen maar ook van de meer massieve edelstenen uitgaat, geven mij kracht en blijheid in mijn leven.

Ik vind het heel bijzonder, wanneer ik mij er op concentreer,  te voelen wat de kristalen mij te zeggen hebben.”

“Toen ik een keer in een cirkel zat van stukjes ruwe Rookkwarts, voelde ik meer stevigheid, aarding, maar tegelijkertijd ook lichtheid in mij. Het leek ook alsof er iets van mij wegvloeide.

Ik voelde mij een stuk lichter en blijer!”

Eigenschappen van edelstenen

  • Rozekwarts is een echte harte-steen die je hart heelt, verzacht en liefde geeft.
  • Aquamarijn verzacht je keel en stimuleert jouw creativiteit.
  • Amethist verkoelt je hoofd en helpt je jouw gedachten te ordenen en je intuïtie te versterken.
  • Mangano Calciet helpt op zachte wijze bij traumaverwerking, verdriet en geeft veel troost.

Beleven van edelstenen en kristallen

Wanneer je een kristal of edelsteen in je handen houdt, bekijkt en voelt, word je je bewuster wat deze jou te bieden heeft!
Een aanraking van een kristal op je lichaam, door kristal-legging bij Holistic Pulsing,  geeft je stevigheid, zachtheid en doorstroming in jezelf!

Meditatie met kristallen en het neerleggen ervan, geven een extra verdieping van de werking en boodschappen die kristallen en edelstenen in zich hebben.

Door een kristal of edelsteen bij je te dragen of in je huis of auto te hebben, heb je iets tastbaars uit de aarde wat een bijzondere en helende werking heeft op jou en je omgeving!

Kom eens een Edelsteen-workshop meemaken om een krachtige, liefdevolle en bijzondere  Sfeerlichtje, Sleutel- of Tassenhanger of Levensboom te maken met echte edelstenen!
Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie?
zie Alle Workshops

Wil je ervaren wat de edelstenen jou te bieden hebben?

Maak dan een afspraak via de contactgegevens.