Sfeerlichtje

Sfeerlichtje

Workshop sfeerlichtje

Word je er ook zo blij van, wanneer je al die prachtige edelstenen en kristallen ziet met hun zuivere kleuren en schittering?
Edelstenen en kristallen hebben de eigenschap hun kwaliteiten, energie en trilling uit te stralen, te géven als het ware.

Over de Edelstenen en Kristallen

Deze prachtige geschenken diep uit de aarde nemen je mee naar hun schoonheid, sprankeling, stevigheid, kracht, zachtheid, blijheid… eigenschappen die wij mensen ook in onszelf kennen, maar soms wat uit balans kunnen zijn.

Door de kristallen en edelstenen alleen al vast te houden, bij je te dragen, of in jouw ruimte te plaatsen, kun je deze energie en trilling voelen… ervaren… en in je energie veld opnemen.

Je wordt je bewust wat de kristal jou te bieden heeft zoals stevigheid of warmte of meer doorstroming. Kristallen en edelstenen versterken hierdoor je immuunsysteem én brengen je lichaam en geest in harmonie en balans!

Ook veel kinderen hebben grote interesse in edelstenen en kristallen en dragen graag een knuffelsteen bij zich, of ze verzamelen ze.
Je kent wellicht de paarse Amethist?

Wil je meer van deze, of andere mooie Edelstenen weten en ervaren?

Wil je daarbij ook creatief bezig zijn en jezelf ontspanning én verdieping gunnen? Dan is deze Sfeerlichtje Workshop wellicht iets voor jou, samen met je (klein)kind, vriendin, familie of collega?

Meer weten over de Workshop?

In een ontspannen sfeer, maken we kennis met elkaar en kies je een kristal uit waar jouw aandacht naar toe gaat en die je kunt bekijken en vasthouden. Je kunt hierbij ervaren wat de steen jou geeft… en hierdoor ontdek je ook jouw eigen kwaliteiten!
Een meditatie met de edelstenen en uitleg over hun werking en eigenschappen maken het geheel compleet.

Hierna kies je intuïtief de stenen uit om jouw persoonlijke sfeerlichtje te vormen. Het combineren geeft veel plezier, blijheid en energie!

Door dit Sfeerlichtje met echte edelstenen en kristallen in je huis te zetten, heb je iets tastbaars uit de aarde wat een bijzondere én helende werking heeft op jou en je omgeving.

Bij de Sfeerlichtje Workshop ontvang je ook informatie over de kristallen.

Ben je enthousiast geworden een persoonlijk Sfeerlichtje te komen maken met echte kristalstenen?

Zie de Agenda voor data, maar ook andere data zijn mogelijk en kunnen we met elkaar overleggen.
Als familie-, verjaardag-, of team-activiteit is deze workshop erg leuk om te doen!

Sfeerlichtje Workshop € 35,00

Tot Ziens!
Harte-groet, Eveline

Ervaring

Sfeerlichtje

“Ik heb met plezier de Workshop Sfeerlichtje meegemaakt.
Allereerst was het delen van de uitgekozen edelsteen en kristalkaart al heel leuk en een persoonlijke kennismaking zo met elkaar.
Erg bijzonder ook, door het vasthouden en bekijken van de edelsteen, ook de energie van de steen te kunnen voelen!

Ik zocht mooie steentjes uit en ben erg blij met mijn Sfeerlichtje die nog steeds in mijn kamer staat en regelmatig brandt.
Het geeft een rustige en blije sfeer.  Prettig ook om de betekenis nog eens te kunnen nalezen thuis.”

Geïnteresseerd in deze workshop?

Meld je dan aan via de contactgegevens.
Liever een andere datum of meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact op.