Als je wat extra ondersteuning kan gebruiken

Ervaringen

Uitgelichte ervaring

Geestelijke en lichamelijke balans

“De verschillende sessies van Eveline zijn mij zeer waardevol, en dan bedoel ik de gehele combinatie van hetgeen ze  aanbiedt… vanaf Coaching gesprek, Bewustwording, Holistic Pulsing, Massage, Kristallen en de Bloesems.

De bloesemremedies die ik meekrijg, helpen mij in de weken erna extra bij de doorwerking van de sessie. Eveline werkt  intuïtief en op haar gevoel,  wat ze dan aanbiedt en laat ervaren. Ze helpen mij steeds verder mijn gezondheid te versterken. Bewuster hiervan… ook van vroegere klachten die nu duidelijk verminderd zijn.

Zowel geestelijk als lichamelijk voel ik mij meer in balans.”

Pauline

Ervaring van rust

“De coaching-counseling gesprekken en sessies met Eveline hebben eraan bijgedragen dat ik meer innerlijke rust ervaar, waardoor ik een leven kan leiden waarbij ik mij goed voel. Waarbij  ik erken dat ik goed ben zoals ik ben, mijn kwaliteiten meer bewuster ben….

Meer een leven in het nu. Met vertrouwen in wat er op mijn pad komt en waarbij ik mijn grenzen (h)erken en die ook weer bewaken kan. Dank je wel lieve Eveline”

Nancy

Therapeutic Touch

“Lieve Eveline, wat heb je me geweldig geholpen met Therapeutic Touch. Mijn benen met een altijd hoogspanning vonden weer rust met behulp van jouw handen.

Je voelde precies waar de blokkades zaten en wist mijn overtollige energie op een fijne manier weg te leiden. Ik ben je hier heel erg dankbaar voor, graag tot ziens!”

Thijs

Counseling-Coaching

“Ook door de telefoon, kon ik met Eveline een dilemma waar ik mee zat, uiteenzetten en kwamen er onderliggende aspecten aan het licht. Door hier verder op door te gaan samen, kon ik tot andere keuzes komen en tot verandering in mijn  “oude” gedrag.

Hierdoor voelde ik meer zelfvertrouwen en zorgde ik beter voor mijzelf. In plaats van mijn uitputtende gedrag, steeds maar aan verwachtingen te willen voldoen, gaf het mij ruimte en meer energie en blijheid!”

Elise

Waardevolle ondersteuning 

“Ik vind edelstenen en kristallen een waardevolle ondersteuning in het dagelijks leven….  De prachtige schittering,  kracht en stevigheid die van de heldere kristallen maar ook van de meer massieve edelstenen uitgaat, geven mij kracht en blijheid in mijn leven. Ik vind het ook heel bijzonder, wanneer ik mij er op concentreer,  te voelen wat de kristalen mij te zeggen hebben.

Toen ik een keer in een cirkel zat van stukjes ruwe Rookkwarts, voelde ik meer stevigheid, aarding, maar tegelijkertijd ook lichtheid in mij. Het leek alsof er iets van mij wegvloeide. Ik voelde mij een stuk lichter en vrolijker!”

Jacqueline

Persoonlijke Edelstenenworkshop

“Ik heb deelgenomen aan de  workshop Sleutel- of Tashanger maken met Edelstenen. Evelien geeft je een huiselijk en warm gevoel. Ze legt niet alleen uit wat de mooie stenen voor je doen, maar laat het je ook ervaren.  Hierna ga je met jouw persoonlijke stenen een hanger maken.

Ik heb hem aan mijn tas gehangen, zodat ik hem altijd bij me heb. Fijn ook om iets tastbaars mee naar huis te nemen! Aan het einde kreeg ik nog informatie mee over de edelstenen die ik had gebruikt en wat deze voor je kunnen doen”

Monica

Bewuster door bloesems

“Na het uitzoeken en innemen van de Bloesemremedies, gaf de betekenis en werking ervan mij veel herkenning en bewustwording van mijn situatie, mijzelf en mijn keuzes. Ze gaven mij meer zelfvertrouwen en dat ik beter voor mijzelf kan zorgen.

Ook in mijn lichaam voelde ik meer energie en warmte in mijn voeten, wat in de plaats kwam van mijn uitputtende gedrag om maar te móeten doen.”

Elizabeth

Meer energie

“Ik heb meerdere sessies ondergaan; steeds tot volle tevredenheid. Mijn klachten zijn afgenomen.

Ik voel me beter, heb meer energie. Eveline neemt alle tijd, stelde me op mijn gemak en koos de voor mij geschikte behandeling. Bedankt.”

Hans

Lees over alle ervaringen

Ook zo'n ervaring beleven?

Maak dan een afspraak voor een van de diensten of workshops.
Liever nog meer informatie ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact op via de contactgegevens.