Aanraking is de oudste manier van genezing

Holistische Massage

is een aandachtige en liefdevolle aanraking,  gevormd vanuit een combinatie van Holistic Pulsing, Klankschaal-ervaring  en Energetische Massages zoals Therapeutic Touch.

Het holistische hierin is dat bij één klacht of symptoom, niet alleen dat ene deel aandacht krijgt, maar juist het hele lichaam.
Holistische Massage geeft je ruimte en doorstroming.

Wil je meer in harmonie zijn en energie door je heen voelen stromen, vanuit gezondheid en vitaliteit?  Wil je meer in beweging komen of juist even heerlijk ontspannen en jezelf deze Holistische Massage gunnen?

Voor ieder die in de Praktijk komt, is de combinatie speciaal: Het is passend voor jou!

Massage

is een aanraking waarbij strijkende, knedende, cirkelende en waaierende bewegingen gegeven worden op het lichaam.
Verkrampingen worden losser, je ervaart meer doorstroming en warmte in je lichaam en eventuele afvalstoffen vloeien weg.
Ook een voetmassage geeft al een gevoel van welbehagen.

Je ervaart rust in je hoofd en gedachten en ontspanning en energie in je lichaam!

Tijd voor jezelf en even niets te hoeven.

Ervaringen

“Via via kreeg ik het adres van Evelien voor een behandeling Holistic Pulsing. Na een uitgebreide kennismaking kon ik op een massagetafel gaan liggen voor de behandeling.

Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en na de behandeling voelde ik mij heel ontspannen en eindelijk een beetje rust en leegte in mijn hoofd.  Ik realiseerde mijzelf dat ik eigenlijk heel moe was. Eveline gaf aan dat ook dit een reactie kan zijn na een massage. Extra drinken en even toegeven aan de slaap, is dan een keuze die je dan kan maken, en dat heb ik ook gedaan toen ik thuis was.”

“Ik houd van de Holistic Pulsing, met de subtiele bewegingen en goede werking op de algehele gezondheid. Het geeft mij ontspanning, rust ook en meer bewustzijn van mijn lichaam.

Ik ervaar dat mijn lichamelijke klachten verminderen en mijn gezondheidsgevoel vergroot wordt.”

“Holistic Pulsing, maar ook de Therapeutic Touch en Healing Touch geven mij veel ontspanning, verbinding met Eveline, gevoel van vertrouwen. Holistic Pulsing heb ik als zeer zinvol ervaren. De Therapeutic Touch was verbindend.”

“De Holistic Pulsing geeft mij meer innerlijke rust, die ook weer doorwerkt in mijn werk en privé.
De Klankschalen zijn fijn, geven doorstroming en ontspanning. Mooie klanken ook!

Ik voel me meteen welkom bij Eveline, ik mag zijn wie ik ben. Ze is een warme persoonlijkheid en werkt helend.”
Een blije cliënte.

Holistic Pulsing

is een combinatie van zachte, wiegende, schuddende en ook speelse bewegingen van o.a. je heupen, benen, armen, schouders, waardoor je gehele lichaam in beweging komt. Hierdoor wordt het lichaam uitgenodigd als het ware te “vertellen” hoe het met je is.

Je wordt je bewuster van ervaringen in je lichaam, of in je gedachten, die je kunt delen en verder kunt verkennen.  Oude emoties of gebeurtenissen kunnen zich soms ook weer laten zien.

Door de zachte bewegingen kan zo’n ervaring er dan even zijn…  en zonder oordeel kun je dit dan ervaren, en zo je wilt accepteren, een vorm geven of loslaten.  Hierdoor ontstaat er weer ruimte en harmonie in jezelf.  De speelse en vrolijke bewegingen geven hierbij nog extra plezier en luchtigheid!

Holistic Pulsing ondersteunt en activeert jouw immuunsysteem en zelfhelend vermogen. Je zult ervaren dat er meer ontspanning, doorstroming en energie ontstaat in jezelf!

Ook bij kinderen, die last hebben van veel emoties door bijvoorbeeld verliesverwerking, pesten, té veel op hun schouders hebben, heeft Holistic Pulsing een weldadig en evenwicht gevend effect.
Deze zachte massage zorgt ervoor dat kinderen meer ontspannen zijn en in contact komen met zichzelf.
Dit maakt hen weerbaarder en meer in evenwicht en harmonie met zichzelf,  én met de omgeving!

Bloesemremedies en Edelstenen  bij de Holistic Pulsing geven een nog diepere doorwerking en doorstroming.

Wil je je laten verrassen wat jouw lichaam te vertellen heeft?

Energetische Massage

Elke cel, elk weefsel en elk orgaan in ons lichaam  heeft een eigen elektromagnetisch veld.
Hiermee is er onderlinge verbinding en wisselwerking met elkaar én met de buitenwereld, wat meestal wel, maar niet altijd in harmonie verloopt. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, pijnen, onrust en angstgevoel bijvoorbeeld.

Herken je dit?

Therapeutic Touch is een combinatie van zachte, strijkende of stille bewegingen in dit energieveld en een klein deel op je lichaam zelf.
Overtollige en belastende energie vloeit weg om weer ruimte te maken voor hetgeen belangrijk en nodig is voor jou op dit moment.
Door Therapeutic Touch wordt jouw zelf genezend vermogen geactiveerd, zodat je meer rust, ontspanning, vertrouwen en energie ervaart en pijn kan verminderen.

Je Lichaam en Geest krijgen als het ware een energetische douche!

Klankschalen massage

Klankschalen zijn koperen schalen uit o.a. Tibet, Nepal of India die, met behulp van een stokje, in trilling worden gebracht en dan een bijzondere warme klank geven.
Zowel de geluidstrillingen als de voelbare trillingen kunnen een diepe ontspanning en rust geven.
Hierdoor zijn klankschalen helend voor lichaam en geest.

Klankschalen geven plezier, doorstroming en harmonie bij zowel kinderen als volwassenen!

De trilling kun je ervaren doordat de klankschaal bij je lichaam wordt gehouden of zacht op je lichaam wordt gezet óf door ze zelf vast te houden. Het is leuk hoe je de trilling dan kunt voelen en de tonen kunt horen!

Nieuwsgierig geworden wat Klankschalen voor jou kunnen betekenen?

meer informatie over Holistic Pulsing:  school voor Holistic Pulsing
meer informatie over Therapeutic Touch: van Praag instituut

Wil je ervaren wat een holistische massage jou te bieden heeft?

Maak dan een afspraak via de contactgegevens.